Waar is de augurk?

disney-augurk-pinda-foto-copyright-trotse-moeders-1Vandaag kreeg ik van Disney een pakketje. Dat is op zich geen spectaculair nieuws, want dat gebeurt gelukkig wel vaker, alleen de inhoud was dit keer wel erg bijzonder (zie foto). Dit potje pinda’s kreeg ik toegestuurd omdat er op Disney XD een hele leuke nieuwe serie gaat beginnen aanstaande maandag (6 juni 2016). Deze serie heet Augurk en Pinda. Aangezien er al pinda’s geleverd zijn, vroeg ik me af…. Waar is de augurk? Ik vermoed die morgen per post komt 😉

Hopelijk zijn Augurk en Pinda maandag compleet, zodat je kinderen -wanneer ze tussen de middag een boterhammetje komen eten- kunnen genieten van de absurde humor die zal zorgen voor een heleboel vrolijkheid! Hieronder de intro van de serie. Op de website van DisneyXD kun je de eerste aflevering van Augurk en Pinda bekijken.

Nieuwe afleveringen van Augurk en Pinda zijn vanaf 6 juni iedere schooldag om 12:30 uur te zien op Disney XD.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …

Share
Share