Ben jij de Trotse Moeder van het Jaar 2010?

Ben jij trots op jezelf als moeder, kan jouw kind iets bijzonders of ben je gewoon trots op elke stap die je kind maakt sinds de dag dat je moeder bent geworden? Geef jezelf of een vriendin dan nu op voor de Trotse Moeder van het Jaar verkiezing en maak kans op geweldige prijzen.

Uit elke van de drie categorieën komen 10 genomineerden, die allen al flink in de prijzen vallen. Zij winnen een uitgebreid prijzenpakket vol leuke producten voor de moeder en haar gezin. Uit deze 30 genomineerden kiest een jury de uiteindelijke winnaars binnen de verschillende categorieën. Deze winnaars worden extra in de watten gelegd. Zij mogen o.a. met het hele gezin op vakantie naar het luxe vakantieresort Le Mayne de Boulède* (Zuid-Frankrijk) in een Opel Meriva.

le-menuisier-de-boulede Opel Meriva Jonge Gezinnen Beurs

.

.

.

Je kan jezelf of een vriendin t/m 31 oktober opgeven op www.TrotseMoederVerkiezing.nl. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de Jonge Gezinnen Beurs op vrijdag 5 november om 19.30 uur in het theater van de beurs.

Trotse Moeder van het Jaar verkiezing is een initiatief van TrotseMoeders.nl & wordt mede mogelijk gemaakt door:
little company 2proud mama

.

.

.

.

.

.

.

.

* meer weten over deze unieke vakantieplek? Lees hier onze recensie over Le Mayne de Boulède.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Van Dale: Woord van het Jaar 2018 bekend!

Sinds 2003 wordt er een Van Dale Woord van het Jaar gekozen. In 2003 was …