De 3-in-1 draagzak van Stokke

Stokke komt met hun eerste draagzak op de markt. Met deze MyCarrier draagzak kan jij je kindje op 3 verschillende manieren dragen. Dit is erg handig omdat je kindje natuurlijk erg snel groeit.

Uit een onderzoek is gebleken dat al vanaf het moment dat het kindje ter wereld komt, het is verbonden met de mensen om zich heen. Zij krijgen een veilig gevoel door bijvoorbeeld de hartslag van de moeder of de gedempte stem van de vader. Je baby heeft 9 maanden lang jouw ritme en bewegingen gevoelt en om hiermee door te gaan na de bevalling blijkt ook erg goed te zijn voor het kind. Met deze draagzak is dat dus mogelijk.

Dit product is vanaf de geboorte te gebruiken. Je baby kan dat makkelijk in de ‘Happy hips position’ worden geplaatst. Deze heeft een brede zit waardoor de rug, billen en bovenbenen van het kindje goed worden ondersteunt. Zodra de kleine nieuwsgieriger wordt en meer de wereld in wint kijken kan de buikdrager makkelijk worden aangepast. Ook als ze andersom in het zitje zit, wordt ze goed ondersteunt.

De van ecologisch gemaakte katoenen drager is ook veilig en comfortabel te dragen op de rug. Het systeem laat het zelfs zo toe, dat jij je kind eerst zelf kunt vastmaken in de draagzak, om hem daarna op je rug te doen. Vanaf 12 maanden kan je kindje al op de rug worden gedragen.

Voor meer informatie over dit product kun je kijken op www.stokke.nl. Hier vind je ook vele andere producten voor jou en je kind.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren …