Dochter van Zweedse prinses Madeleine heet Leonore Lilian Maria

kleindochterzwedenKoning Carl Gustaf van Zweden heeft de naam bekend gemaakt van de dochter van prinses Madeleine, die vorige week geboren werd. Het eerste kindje van prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill gaat Leonore Lilian Maria heten.

Voor koning Carl Gustav is ze zijn tweede kleinking: zijn oudste dochter, kroonprinses Victoria en haar prins Daniël kregen op 23 februari 2012 een dochter die ze Estelle Silvia Ewa Mary hebben genoemd.

Behalve de naam, heeft de trotse opa ook twee foto’s aan de pers vrijgegeven. Een waarop hij en zijn vrouw, koningin Sylvia met hun kleindochter staan. Deze foto is gemaakt door prinses Madeleine. Trotse Vader Chris O’Neill maakte onderstaande foto van zijn dochter:
Leonore Lilian Maria
Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share