De Gouden Kaasgaaf – Verkiezing voor de beste Julianatoren act van 2015

De weersvoorspellingen zijn niet heel positief voor vandaag. Regenbuien. Maar we besluiten om dat te pret niet in de weg te laten staan. Wij gaan gewoon naar de koningin Julianatoren vandaag! Dan worden we maar nat!

Natte safaritocht
Natte safaritocht

Ik ben zover ik weet nog nooit in dit attractiepark geweest. Tijn echter wel. Die is al meermalen geweest met zijn vader. Super cool natuurlijk als je dan je moeder op sleeptouw kan nemen.

Het park is duidelijk ingericht voor de wat jongere kind. Als je boven de 1.20 bent mag je bijna overal zelfstandig in. En laat Tijn net 1.22 zijn! Hoe stoer is dat! Na een ronde veel dingen met mij te doen, wil hij daarna zoveel mogelijk ook nog alleen doen! We waren nat, maar wat een leuke dag!

IMG_7594

Maar we kwamen natuurlijk vooral voor de verkiezing van de gouden kaasgaaf! Elke seizoen sluit Julianatoren af met een weekend met deze verkiezing. Tijdens deze verkiezing komen alle acts van het afgelopen seizoen nog 1 liedje/dansje doen. Na de act wordt er gestemd! Het publiek bepaald en gedeelte van de punten door het applaus! Een echte applaus meter houdt bij hoe hard het applaus is! Naast het publiek is er de kinderjury onder leiding van mevrouw Suikerspin.

Gelukkig is het droog als de show er zal zijn! Fijn want de show is ook buiten. Iedereen in het park komt er op af! Tijn houdt niet heel erg van die enorme drukte, maar wil er wel wat van mee te pikken. We besluiten boven op de Julianatoren te staan. Dat blijkt een fantastische keus. We kunnen alles heel goed zien en horen. Er zit een heerlijke snelheid in de show zodat de kinderen er bij betrokken blijven en geen seconde zich vervelen! Uiteindelijk is het duidelijk: Kikker wint vandaag de gouden kaasgaaf!

Mevrouw Suikerspin
Mevrouw Suikerspin
Optreden van kikker
Optreden van kikker
Presentatie door meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin
Presentatie door meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin
And the winner is....
And the winner is….    Kikker!

About Loes Ahles

loes.ahles@gmail.com'
ik ben Trotse Moeder van een 5-jarige jongen en part-time leerkracht op het voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. Ik ben een ondernemend type en hou van lezen, dieren, ijs, vintage en koken.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …