Nickelodeon Dance2 voor de Wii

dance2Het dansfeest is groter dan ooit tevoren in Nickelodeon Dance 2! Ontdek terwijl je swingt, zingt en sport op dertig compleet verse liedjes nieuwe personages uit Team Umizoomi en Bubble Guppies samen met bekende gezichten als Dora the Explorer, The Fresh Beat Band en meer!

Recensie:
Na het succes van de eerste Nickelodeon Dance voor de Wii, is er nu deel 2. Het eerste deel heb ik niet, dus ik kan niet vergelijken, maar dit deel schijnt nog meer mogelijkheden te hebben dan het eerste en twee keer zo veel “Nickelodeon” vriendjes. Een aantal van die “vriendjes” zijn mij en mijn kinderen niet bekend, ze zijn nu 7 en kijken niet meer zo vaak naar die zender die toch jaren favoriet was. Maar ze voelen zich duidelijk niet te oud voor de Dance versie met karakters uit Nickelodeon series!

In no-time hadden ze door hoe het werkt en gingen ze samen dansen. Voor mij als moeder in eerste instantie vooral vertederend, zo’n tweeling die dezelfde bewegingen maakt op muziek, maar even later was ik al onder de indruk van het gemak waarmee mijn tweeling de bewegingen maakt die voorgedaan worden door bijvoorbeeld Dora.

Wat ik erg prettig vind is dat wanneer twee kinderen tegelijk met het Dance2 Wii game aan de slag gaan, er niemand is die wint of verliest. Het is altijd gelijk spel en dat is in een gezin waarbij kinderen moeilijk tegen hun verlies kunnen een absoluut pluspunt.

Er is een ruime keuze aan muziek, deuntjes die ze herkennen van de televisie, of muziek van kinderliedjes, maar ook bijvoorbeeld de Lambada komt voorbij. Op de foto hier onder doet opa mee op deze muziek! En er is altijd positieve feedback, op een hele prettige manier. Kortom een aanwinst voor de kinderen (en voor volwassenen die wel eens iets samen met hun (klein)kind op de Wii willen doen).

Bestel de Nickelodeon Dance2 voor de Wii hier >>>>

dance-wii-thuis

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Dora (en Boots) in een echte avonturenfilm [trailer]

Wanneer je net zoals ik eindeloos met je kind(eren) afleveringen van Dora hebt gekeken, zul …