Raad eens hoeveel ik van je hou – luxe pop-up editie

Raad eens hoeveel ik van je hou is inmiddels een klassieker. Het is een prachtig geschenk om aan je lief te geven en ook schitterend om keer op keer aan je kind(eren) voor te lezen. Nu is er -behalve het mooie prentenboek-  een luxe versie van Raad eens hoeveel ik van je hou verschenen, een pop-up editie.

Recensie

Screenshot 2014-04-08 at 19.58.46Ik ben al lang fan van “Raad eens hoeveel ik van je hou“. De tekeningen zijn prachtig, de tekst erg lief. En de boodschap is natuurlijk iets wat je aan je kinderen wilt meegeven: dat je oneindig veel van ze houdt.

Mijn kinderen hebben inmiddels hun eigen versie van de ultieme liefdesverklaring gemaakt. Net als hun moeder houden ze van wiskunde en nu krijg ik regelmatig te horen: “mama, ik hou van jou, helemaal tot aan de maan en dan naar Mars en dan naar Pluto en dan naar Ameland en dat allemaal in het kwadraat!” En dan kan ik alleen maar even heel dankbaar zijn voor zoveel liefde!

Screenshot 2014-04-08 at 20.02.37Deze luxe pop-up versie geeft letterlijk een extra dimensie aan het boek. Het is niet alleen maar een pop-up versie waardoor er 3D afbeeldingen ontstaan, er valt ook van alles te beleven. Met schuifjes (die gelukkig heel degelijk zijn!) kan Hazeltje zijn armpje bewegen en Grote Haas kan zich helemaal naar Hazeltje buigen voor een nachtzoen.

Gelukkig is de tekst en de sfeer gelijk gebleven, zodat de extra’s ook echt een toevoeging zijn en dit boek het ultieme (kraam)cadeau is.

Ook een prachtig geschenk voor wanneer je verliefd bent en maak vooral je eigen versie van “tot aan de maan en terug”!

Raad eens hoeveel ik van je hou – luxe pop-up editie
Gebonden, 16 pagina’s, uitgeverij Lemniscaat
Bestel dit pop-up boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …

Share
Share