Polisport Guppy fietsstoeltjes

Nederland is een echt fietsland. Kinderen die nog niet zelf kunnen fietsen, ontdekken de wereld vanuit hun fietszitje. Het Portugese Polisport heeft in samenwerking met een Nederlandse designer speciaal voor de Nederlandse markt de Guppy voor- en achterzitjes ontwikkeld. Hiermee worden kinderen royaal, comfortabel én veilig van A naar B gereden. En ze zijn nog mooi om te zien ook!

De nieuwe Guppy range van Polisport is in alle opzichten het summum op het gebied van fietsstoeltjes. Ze zijn natuurlijk veilig, maar daarbij ergonomisch van vorm én snel te monteren.

Guppy Mini: het voorstoeltje
De Guppy Mini is een voorzitje voor kinderen die al zelfstandig kunnen zitten. Het slanke zitje met armsteunen wordt eenvoudig gemonteerd op de stuurpen en de voetbakjes zijn verstelbaar zónder gereedschap. De Mini is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot ongeveer 3 jaar (9 tot 15 kilo). De zitjes zijn goedgekeurd volgens de EN 14344 norm en hebben een driepuntsgordel met veiligheidssluiting. Optioneel is een windscherm verkrijgbaar, zodat de kleintjes bij regen en wind toch zoveel mogelijk beschermd zitten. De Guppy Mini heeft een adviesverkoopprijs van € 52,99.

Guppy Maxi: het achterzitje
Er zijn twee types van het fietsstoeltje voor achterop, namelijk met een montage op de achterdrager en met een montage aan het frame. Dat laatste kan bij élke fiets: van stadsfiets tot mountainbike. De veilige kuipvorm van het achterzitje biedt voldoende zitruimte en heeft achterop een netje, bijvoorbeeld voor een broodtrommeltje of de knuffel. De Guppy Maxi is geschikt voor kinderen van 1 jaar tot 6 jaar (van 9 tot 22 kilo). De veiligheid is gegarandeerd dankzij de EN 14344 keuring, de driepuntsgordel met veiligheidssluiting én een reflector. De handige en zonder gereedschap te verstellen voetenbakjes hebben geïntegreerde voetbeschermplaten. De royale armsteunen maken het ontwerp compleet. De Guppy Maxi heeft een adviesverkoopprijs van € 63,99.

Kijk voor meer informatie op www.hetkinderzitje.nl>>
Lees hier onze recensie over de Guppy Mini>>
Lees hier onze recensie over de Guppy Maxi>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Polisport Guppy Maxi fietsstoeltje

Guppy Maxi is een achterzitje voor op de fiets, ontwikkelt door Polisport en een Nederlandse …

Share
Share