Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof

asterix-en-obelix-de-romeinse-lusthof-3d-filmposterAsterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd te dwarsbomen en hij is het meer dan zat. Caesar heeft een plan bedacht om voor eens en voor altijd van de Galliërs af te zijn. Hij beveelt zijn mannen om een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen.

Uiteraard proberen Asterix en Obelix hier een stokje voor te steken. De gebouwen van ‘De Romeinse Lusthof’ schieten echter als paddenstoelen uit de grond… Is Caesar onze helden dan toch te slim af? 

Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof draait zowel in 2D als in 3D in de Nederlandse bioscopen vanaf 17 december 2014 en is een animatiefilm die geschikt is voor het hele gezin. Ook de originele Franstalige versie (Astérix: Le domaine des dieux) is -met Nederlandse ondertiteling- in diverse bioscopen te zien.

Hieronder de ’teaser-trailer’ van deze film:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jacob, Mimmi en de pratende honden [trailer en informatie]

Vanaf 12 februari 2020 zal de animatiefilm Jacob, Mimmi en de pratende honden in Nederlandse …