Even voorstellen: Trotse Moeder Charlotte

even-voorstellen-charlotte-trotse-moeders-2Met Trots stel ik een nieuwe blogger aan jullie voor. Ze is Trotse Moeder van twee dochters en heeft in haar werk met zwangere vrouwen te maken. Zo heeft ze zowel in haar werk, als privé een heleboel te vertellen! Charlotte stelt zichzelf voor:

Graag wil ik me bij deze aan jullie voorstellen.. Mijn naam is Charlotte en ik ben een Trotse Moeder van twee geweldige dochters Josefien (3jr) en Babette (1jr) (dit zegt uiteraard iedereen over zijn eigen kinderen en dat is maar goed ook..hahaha…)

Naast alle zorg die hierbij hoort heb ik ook nog mijn eigen “dingetje”, mijn werk. Ik ben genetisch verpleegkundige en doe nu voornamelijk prenatale zorg, NIPT (Niet Invasieve Prenatale Test).
Deze combinatie is heerlijk, maar ook af en toe best veel.
Op het werk maak ik namelijk veel mee. Elke counseling is weer anders, want iedereen is anders. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen, ze zijn zwanger!!
Het lijkt me heel erg leuk om jullie hier meer over te vertellen.
O wacht…niet te vergeten… Ik ben ook nog getrouwd!! Dus al met al een gezellige en drukke bedoeling. Tot snel!!!

even-voorstellen-charlotte-trotse-moeders-1

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse pleeg- & stief Moeder Bien

Onlangs kreeg ik een mail van een enthousiaste Trotse Moeder die graag over haar leven …