Even voorstellen: Trotse Moeder Charlotte

even-voorstellen-charlotte-trotse-moeders-2Met Trots stel ik een nieuwe blogger aan jullie voor. Ze is Trotse Moeder van twee dochters en heeft in haar werk met zwangere vrouwen te maken. Zo heeft ze zowel in haar werk, als privé een heleboel te vertellen! Charlotte stelt zichzelf voor:

Graag wil ik me bij deze aan jullie voorstellen.. Mijn naam is Charlotte en ik ben een Trotse Moeder van twee geweldige dochters Josefien (3jr) en Babette (1jr) (dit zegt uiteraard iedereen over zijn eigen kinderen en dat is maar goed ook..hahaha…)

Naast alle zorg die hierbij hoort heb ik ook nog mijn eigen “dingetje”, mijn werk. Ik ben genetisch verpleegkundige en doe nu voornamelijk prenatale zorg, NIPT (Niet Invasieve Prenatale Test).
Deze combinatie is heerlijk, maar ook af en toe best veel.
Op het werk maak ik namelijk veel mee. Elke counseling is weer anders, want iedereen is anders. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen, ze zijn zwanger!!
Het lijkt me heel erg leuk om jullie hier meer over te vertellen.
O wacht…niet te vergeten… Ik ben ook nog getrouwd!! Dus al met al een gezellige en drukke bedoeling. Tot snel!!!

even-voorstellen-charlotte-trotse-moeders-1

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share