Fieperdepiep Hoera!

Fieperdepiep! het nieuwe tijdschrift voor peuters en kleuters vol met leuke illustraties van Fiep Westendorp.  De kinderen kunnen uren spelen en lezen met vertrouwde karakters zoals Jip en Janneke, Pim en Pom en Pluk van de Petteflet.

Fiep illustreerde de boeken van Annie M.G Schmidt, de gedichten van Han G. Hoekstra en de avonturen van Pim en Pom die geschreven zijn door Mies Bouwhuys. Maar Fiep tekende nog veel meer. Wel meer dan 8000 illustraties! Van al die illustraties kunnen kinderen en hun ouders genieten via Fieperdepiep!.

Recensie

Wat een geweldig tijdschrift voor kinderen. Iedereen komt voorbij: Jip en Janneke, Otje, haar vader Tos, Pluk van de Petteflet en Floddertje. Dit tijdschrift voor kinderen van 3 jaar tot 6 jaar zit vol heerlijke verhalen om voor te lezen, spelletjes, puzzels, recepten en liedjes. Wat een feest om aan je kind te geven. In ieder geval genoeg te doen voor vele uren plezier. Een hoop plezier voor zo’n klein bedrag. Jammer dat je nog geen abonnement kan nemen op Fieperdepiep! Dan maar elke maand naar de boekhandel, want dat is echt de moeite waard!

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Hoe maak je een babykamer in een ‘Fiep-Westendorp-thema’?

Een van de leukste dingen om te doen wanneer je zwanger bent, is nadenken over …