Marco Polo: Oostenrijk

oostenrijkSporters en cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. De vriendelijke bergen en idyllische dalen van Karinthië nodigen uit tot wandelen. Tirol kent daarentegen majestueuze bergketens, kolossale bergmassieven en soms dramatisch diepe dalen. Kortom: de adembenemende natuur, de vele faciliteiten voor buitensporten, het grote aanbod aan culturele evenementen en de vele historische bezienswaardigheden maken een bezoek onvergetelijk.

In de reisgids Oostenrijk worden vier regio’s beschreven: Tirol Vorarlberg, Boven-Oostenrijk Salzburg, Burgenland Wenen Neder-Oostenrijk, Steiermark-Karinthiëwa.

De gids bevat foto’s, routes en een uitgebreide Atlas met plaatsnamenregister en een uitneembare kaart. Met ook: Insidertips, Gratis en voor niks, Typisch Oostenrijk, En als het regent?, Lekker relaxen, Geschiedenis, Shoppen, Onderdak, Eten en drinken, Een avondje uit en Met de kinderen.

Recensie
Marco Polo…volgens mij kent iedereen deze boekjes wel. Ze bevatten enorm veel informatie voor de vakantiegangers die naar een bepaald land willen gaan. Zo ook dit boekje over Oostenrijk.

Oostenrijk is een land wat mij zeer aanspreekt. Zomers dan wel te verstaan, want tijdens mijn eerste en enige wintersport-ervaring (in Oostenrijk) jaren geleden heb ik tijdens een afdaling een dubbele salto in de lucht gemaakt. En je begrijpt vast al dat dit niet de bedoeling was. Na deze ervaring – die gelukkig zonder botbreuken verliep – heb ik nooit meer op de ski’s gestaan. Voor mij was de lol er van af.

P1360151Maar Oostenrijk in de zomer is heel wat anders; heerlijke bergwandelingen maken en proberen om de top van de berg te halen.  Ook al maak je met jonge kinderen kortere en andere wandelingen dan wanneer je zonder (jonge) kinderen in de bergen wandelt, Oostenrijk is en blijft gewoon een schitterend land om mooie wandeltochten te maken. En het uitzicht is vaak adembenemend!

In dit boekje van Marco Polo Oostenrijk kunnen alle vakantiegangers die naar Oostenrijk willen hun hart ophalen.  Dit boekje staat boordevol informatie over wandelingen, winkeltjes, diverse steden en plaatsen, sightseeing en noem maar op. Uiteraard mag de uitneembare kaart van Oostenrijk niet ontbreken. Deze zit keurig in een plastic hoesje opgeborgen in het boek.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is het heerlijk om dit boekje thuis al lekker te lezen en door te bladeren. Oostenrijk… een fantastisch (vakantie)land!

Bestel deze Marco Polo reisgids hier >>>>

 

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het gevoel van thuis waar de kinderen kunnen doen en laten kunnen wat ze willen!

Op vakantie gaan met een gezin kan voor veel moeders een echte uitdaging zijn. Zo …