Angry Birds – Stille nacht, vogels op jacht

Angry Birds! Bijna iedereen kent die gekke vogels wel. Ik ken het alleen als een Iphone spelletje dat je blokken moet omgooien met deze boze vogels maar mijn kinderen kennen ze dus wel heel goed. Zodra ze het boek zien gillen ze: ANGRY BIRDS!!! En het is weer vechten wie als eerste mag lezen.

Mijn dochter van 8 jaar behoort duidelijk tot de doelgroep van dit boek, dus zij is de gelukkige winnaar. Zij kan al goed lezen en dat is wel nodig voor dit boek. Ik vind het zelf niet een boek wat ik zou kiezen als ik in de winkel zou staan. Ik denk als mijn dochter van 8 jaar mee was gegaan tijdens een boek kopen dat zij wél voor het boek zou kiezen. Ze vindt de kaft heel mooi! En het lezen is ook heel leuk. Niet standaard zoals een leesboek is maar in leuke tekst veldjes, bijna zoals in een strip maar dan nét even iets anders. Grote duidelijke tekeningen, het lijkt alsof het zo uit de tekenfilm komt.

In Angry Birds – Stille nacht, vogels op jacht hebben de vogels het dit maal aan de stok met de Bad Piggers. De Bad Piggers hebben de kadootjes gestolen! Nu beleven de Angry Birs allemaal spannende dingen in hun zoektocht naar de kadootjes. Maar natuurlijk loopt dit verhaal ook weer goed af en redden de Angry Birds alle kadootjes van de Bad Piggers. En dit allemaal gelukkig nét voor de kerstmis!

Een leuk én spannend boek wat in de sneeuw afspeelt en vlak voor kerstmis. Hier hele blije Angry Birds fans die het een geweldig boek vinden!

Angry Birds: Stille nacht, vogels op jacht – Tomi Kontio
Kerstboek, hardcover, 40 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier>>

Share

About Mirjam Bothof- de Groen

degroen.mirjam@gmail.com'
Ik ben Mirjam en de trotse moeder van 3 gezonde gezellige meiden van 5, 7 en 11 jaar. De oudste 2 wonen bij hun vader en dat gaat eigenlijk (en eindelijk!) enorm goed. Ik ben 34 jaar en ben alweer 5 jaar getrouwd met Marcel. Ik vind het erg leuk dat ik mag gaan bloggen voor Trotse Moeders en zal jullie meenemen in mijn avontuur op zoek naar mijzelf!

Check Also

3 leuke bakideeën voor Kerst

Kerst is dé ideale tijd om gezellig met het hele gezin te gaan bakken. Op …

Share
Share