Privé-feestje voor de jarige koning Willem-Alexander

Op de verjaardag van koning Willem-Alexander was de koninklijke familie in Tilburg. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane bezochten deze Brabantse stad en vier miljoen mensen keken via de televisie mee. Ook was er een interview met koning Willem-Alexander en een diner met andere jarigen die een mijlpaal vierden, gevolgd door een groepsfoto. Binnen- en buitenlandse gasten kregen ook de gelegenheid om de 50-jarige koning te feliciteren, kortom; een feestelijke maar drukke periode.

Toch heeft de koning tijd vrijgemaakt om met zijn vrouw en dochters zijn verjaardag te vieren en de RVD heeft enkele foto’s vrij gegeven. Deze foto’s zijn genomen op het Koninklijk Staldepartement op zaterdag 29 april 2017 en het copyright berust bij de RVD. De fotograaf is Jeroen van der Meyde.

Fijn om mee te mogen genieten met dit gelukkige gezin!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share