Koken voor jou, mij en de kids

In Koken voor jou, mij en de kids laat Renée Elliott zien hoe je snel, lekker én gezond kookt voor alle leeftijden. Terwijl je het hoofdgerecht aan het koken bent, maak je voor je baby van 6 maanden een hapje met dezelfde ingrediënten. Stressvrij, zonder af te doen aan smaak of voedingswaarde. Met recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor taarten en koekjes: je gezin zal smullen!

Recensie
Dit boek is te gebruiken voor het hele gezin en de meeste recepten zijn gebaseerd op een gezinssamenstelling van twee volwassenen, een jong kind en een baby. Als je de aanwijzingen op het recept wordt er duidelijk vermeldt welke handelingen je moet verrichten om iets gezonds en lekkers op tafel te zetten voor je baby. Dit is onderverdeeld in zes tot negen maanden en negen tot twaalf maanden. Vanaf twaalf maanden kan de hij of zij gewoon mee-eten met van het (volledige) recept voor de rest van het gezin.

Niet alleen vindt je in dit boek heerlijke recepten, maar de auteur geeft ook extra informatie over verschillende voedingsmiddelen, welk keukengerei je nodig hebt en legt uit hoe je de basisrecepten klaar moet maken. Daarnaast zijn er een voedingslijsten in het boek opgenomen waarin je precies kunt zien wat je kindje in welke leeftijdsfase mag eten.

Koken voor jou, mij en de kids bevat algemene informatie en vier hoofdstukken waarin je gerechten vindt voor het ontbijt, de lunch, het diner en traktaties. Waarbij de bereidingstijden uiteenlopen van 5 minuten bereidingstijd tot uitgebreide recepten die een lange voorbereidingstijd nodig hebben.

Van peer & pecan smoothie tot bananenkoekjes. Van gezonde kipburgers tot gevulde pompoen en kersencrumbles. Voor iedereen is er wel wat lekkers te vinden in dit kookboek en wil je niet telkens het boek door moeten bladeren dan staat achterin een handig register waar je heel makkelijk een een lekker recept kunt vinden.

Koken voor jou, mij en de kids – Renée Elliott
Kookboek, paperback, 176 pagina’s, Kosmos Uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share