Van Zwanger tot Dreumes beurs

Van 28 t/m 30 september 2012 vind je in Evenementenhal Hardenberg dé beurs voor aanstaande en jonge gezinnen met kinderen tot 2 jaar. Drie dagen lang staat Evenementenhal in het teken van alles rondom de zwangerschap, baby- en dreumeswereld!

Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen, volg diverse workshops, vraag advies aan deskundigen, koop de leukste producten op het gebied van o.a. baby- en kinderkamers, decoraties, baby- kinder- en positiekleding, geboortekaartjes, draagdoeken, voedingskussen, speelgoed, lichaamsverzorging en nog veel meer.

Naast een divers aanbod van exposanten wordt er een podium- en workshopprogramma georganiseerd in samenwerking met exposanten. Tijdens het workshopprogramma kan je informatie inwinnen, advies vragen en mee doen met de verschillende soorten workshops. Er is dus genoeg te beleven voor zowel jong als oud!

Houdt de website Van Zwanger tot Dreumes nauwlettend in de gaten; hier vind je alle informatie, nieuwtjes en acties! Je kunt ze natuurlijk ook volgen via Facebook en Twitter. En noteer alvast in je agenda: 28, 29 en 30 september 2012 de beurs!

Openingstijden & entreeprijzen
Vrijdag 28 september 2012 is de beurs geopend van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 29 september en zondag 30 september 2012 aanstaande van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten kosten voor volwassenen € 8,- per stuk. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Voor 65+ en kinderen van 6 t/m 11 jaar betaal je € 4 per entreekaart. Parkeren is gratis!

LET OP: De mannen kunnen zondag 30 september 2012 de beurs gratis bezoeken!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

De Negenmaandenbeurs

Van 22 februari 2012 t/m 26 februari 2012 is de Negenmaandenbeurs er weer. Net als …