Een hol voor mol

Mol is bang in het donker – niet zo handig met een hol onder de grond! Daarom besluit hij te verhuizen. Hij gaat naar de kikker, de spin, de eekhoorn, de slak en de kip, maar hun huizen zijn allemaal niet geschikt voor Mol. Waar kan hij dan wél wonen?

Recensie
Omdat Mol bang is in het donker gaat hij op zoek naar een ander huis. Hij probeert verschillende huizen uit van andere dieren. Dit leidt tot rare situaties. Bij elk huis wat Mol uitprobeert, komt hij er dan ook achter dat hij daar niet kan wonen. Uiteindelijk vindt hij dan toch een huis waar hij in kan wonen én waar hij heel erg blij mee is.

Mijn kinderen van 3 jaar en 6 jaar vinden Een hol voor Mol een heel leuk en grappig boek. Ze moeten elke keer weer lachen om de grappige tekeningen die bij het verhaal horen. Maar ook het verhaal blijft ze boeien; Mol die huizen uitprobeert van andere dieren…dat vinden ze wel heel erg raar! En juist daarom vinden ze Een hol voor Mol zo leuk. Kinderen zullen Een hol voor Mol al gauw leuk vinden. En er zal zeker weten hard gelachen worden, als je dit boek voorleest!

Een hol voor Mol – Iris Compiet & Anita van den Bogaart
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …