Koen Kampioen gaat voor Oranje

Koen Kampioen begint steeds meer zijn draai te vinden bij profclub Stark. Alle extra beginnen iets op te leveren, want hij mag binnenkort in de basis starten. Tot zijn grote verrassing komt er zelfs een scout van Oranje kijken! Toch heeft hij ook heimwee naar zijn oude vrienden van FC Top. Helemaal als hij geblesseerd raakt en merkt dat niemand tijd heeft om iets leuks met hem te doen. Maar als blijkt dat hij net op tijd fit genoeg is voor de belangrijke wedstrijd voelt Koen zich al gauw wat beter. En als hij dan ook nog eens wordt verrast door zijn ouders ziet hij het helemaal weer zitten!

Recensie

Het boek telt 127 bladzijden en is voorzien van enkele leuke duidelijke tekeningen. Het boek bevat dezelfde hoofdpersonen als in de televisieserie en dus heel herkenbaar. Mijn zoon is er direct in beginnen te lezen en was erg enthousiast. Mede doordat nu het EK ook speelt en het thuis een en al voetbal is. Het verhaal wordt op een mooie duidelijke maar ook spannende manier verteld want welke beginnende voetballer droomt er nu niet van om te spelen in Oranje. Voor menige een echte jongensdroom. Kortom dit boek is een echte aanrader voor de jongens in de leeftijd van 8-10 jaar.

Koen kampioen gaat voor Oranje – Fred Diks
Nederlands, Hardcover, Kluitman Alkmaar B.V.
Bestel hier via Bol.com >>

Share

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …

Share
Share