De leukste kinderkamer trends

Als je een kamer gaat inrichten voor je kindje, is belangrijk om er voor te zorgen dat de kamer aan de ene kant hip is, maar aan de andere kant ook mee kan groeien met je kind. Dit zijn drie trends die op dit moment veel worden gebruikt in kinderkamers.

Kindermeubels
Het is erg fijn voor je kind om een eigen zithoekje met meubels in de kamer te hebben. Met een kindertafel en stoelen in de kamer wordt het een stuk gezelliger in de kamer. Op deze manier heeft jouw kind de mogelijkheid om een theekransje te houden met opa en oma, of om samen met vriendjes te puzzelen of te kleuren op hun eigen kamer.

Je kan het heel basic houden met een tafeltje en een stoeltje, maar als je de ruimte hebt dan kan het makkelijk worden uitgebreid met een extra kinderstoel of met een bijpassende kinderbank. Er zijn allerlei kindermeubels te koop in blank hout of wit die je zou kunnen schilderen in de kleuren van de kamer.

Pastelkleuren
Net als in de damesmode zijn ook pastelkleuren erg in trek voor de kinderkamers. Deze lichte kleuren worden vooral gebruikt in meisjeskamers, maar kunnen ook prima gebruikt worden in jongenskamers. Hiervoor haal je gewoon de kleur roze achterwege en die vervang je voor een lichtblauwe kleur.

Beesten in de kinderkamer
De leukste trend zijn die van de lieve beestjes uit het dierenbos. Een zacht olijfgroen kleurtje op de muur en het beeld is compleet. Ook kan je tegen een witte muur muurstickers plakken waardoor het net lijkt alsof er bomen en dieren in de kamer staan. Daarnaast zijn er meer dan genoeg woonaccessoires in dit thema te koop. Denk bijvoorbeeld aan stoelen in de vorm van paddenstoelen of een dekbed met opdruk van een allerlei dieren in het bos.

Leuke ideeën opdoen voor de kinderkamer? Neem dan een kijkje bij de enorme keuze aan meubels bij Home24.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …