Woezel en Pip – Feest in de tovertuin [boekrecensie]

IMG_5506Het is een bijzondere dag in de Tovertuin. Tenminste, dat zegt Woezel. Pip heeft geen idee waarom. En waar hebben Buurpoes, Molletje en de andere vriendjes het zo druk mee? Pip gaat op onderzoek uit. Is er soms een feest? 

Recensie
Nadat wij in december een voorstelling in het theater van Woezel en Pip bezochten is onze zoon (2,5 jaar) helemaal fan van Woezel en Pip. Pip de knuffel moet overal mee naar toe en ook de liedjes op Spotify worden “grijsgedraaid”, voor zover dat nog kan in deze tijd.

Dat wij dit Woezel en Pip boekje met de titel ‘Feest in de tovertuin‘ mogen recenseren is dan ook helemaal leuk. Zodra het plastic eraf is zit meneer doodstil naast me, in afwachting van het verhaal van Woezel en Pip. Zoals we gewend zijn van alle Woezel en Pip spulletjes zijn de plaatjes in dit boek weer prachtig. Ze spreken zo tot de verbeelding!

IMG_5507

Het verhaal is ook leuk en perfect qua zinnen en opbouw voor een 2,5 jarige. Hij zit geboeid te luisteren. Pip snapt niks van wat er allemaal gebeurd in de Tovertuin. woezel en pip - feest in de tovertuinHij voelt zich wat alleen, omdat iedereen een beetje vreemd doet.  Uiteindelijk blijkt dat hij jarig is! En vieren alle dieren samen met Tante Perenboom en de Wijze Varen een feestje. Pip is helemaal blij. Een happy eind dus 🙂

Wat ook erg leuk is aan dit boekje is dat er een leuke kleurrijke slinger bij zit. Uiteraard moet deze gelijk opgehangen worden. Ik mag er alleen met geen vinger aankomen, want onze peuter wil het zelf doen. Na een aantal mislukte pogingen mag mama er toch aan te pas komen. En de slinger hangt nu vrolijk in de kinderspeelhoek. Supergezellig! Het boek is trouwens geschikt voor zowel jongens als meisjes.

IMG_5508

Woezel en Pip, Feest in de Tovertuin – Guusje Nederhorst
Bekijk op bol.comKartonboekje met feestslinger, 16 pagina’s, Uitgeverij Leopold B.V.
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share