Harige trollen willen niet plakken

trollen

Maak je eigen Trolls slap armbanden, versier ze met jouw harige vriendjes en steel de show! 4-6 jaar

Recensie
Mijn drieling van 5 houdt van knutselen. Grote vreugde dus toen we bij de post het pakketje ontvingen met de “Trolls Hairy Slap Bracelets”.
Vol goede moed storten we ons op het maken van het armbandje. Het is een redelijk grote doos, maar er zit maar 1 armbandje in. Gelukkig is er voor ieder een trol-sticker om te maken en te versieren en die kan om beurten op het armbandje geschoven worden.

We pakken alles uit en het ziet er heel leuk uit. Het zelf knutselen gaat alleen helemaal niet. Volgens de gebruiksaanwijzing moeten we eerst twee stickers heel precies op elkaar plakken en dat is te moeilijk voor mijn 5-jarigen. Dus dat doe ik dan maar. Vervolgens moeten de trollen erop geplakt worden. De trollen zijn stickers en moeten ook weer heel precies geplakt worden, dus dat doe ik ook maar weer.

20161104_130258-1Maar: ze plakken niet goed. Ze vallen er telkens vanaf. Dus pak ik de hobbylijm en plak ze vast. Dan is het tijd voor het kenmerkende trollenhaar. Er zitten kleine stukjes trollenhaar bij die je zelf op maat moet knippen. Helaas is ook dit te moeilijk voor ze (er moet heel precies geknipt worden met ministukjes harige stof), dus ik ga weer aan de slag. Het haar laat bovendien los. Hele plukken vallen van het stukje stof af…

Ik red wat er te redden valt en hou drie stukjes over die er mee door kunnen. Nu moet het haar opgeplakt worden met het bijgeleverde dubbelzijdig tape. Helaas is dat er niet bijgeleverd, dus ik pak wederom de hobbylijm. Het haar plakken we op de trollen en nu kan het versieren beginnen.

20161126_111138-1Eigenlijk zijn mijn drie kleine kleutertjes hun interesse al verloren omdat er eigenlijk niks te knutselen was voor ze, maar na wat aansporing van mij plakken ze de glittertjes en het ziet er gelukkig erg leuk uit. Om beurten doen ze de armband om en uiteindelijk schuiven ze alle drie de trollen om de armband want dat is toch het mooiste. ’s Middags vind ik de armband ergens in een hoekje, ze hebben definitief hun interesse verloren…

Conclusie: het is voor mijn kinderen te moeilijk omdat alles zo priegelig is en heel precies moet gebeuren. Ook is er zeer weinig ruimte voor eigen creativiteit. Als knutselpakket is het niet echt een aanrader wat mij betreft. Maar: het eindresultaat ziet er wel erg leuk uit. En een paar dagen later signaleer ik de armband toch weer om de pols van dochtertje.

20161104_132139

Dit Trolls knutselpakketje bestel je hier >>>>

 

Share

About Pien

pien@hupemail.nl'
Mijn naam is Pien en ik ben trotse moeder van 4 kinderen. Zoon B is 8, en M, T en P zijn een twee-eiige drieling van 5; 2 jongens en 1 meisje. Ook hebben we nog 2 katten met de klinkende namen Postbode en Rode Gerrit. Ik ben al meer dan 10 jaar getrouwd met meneer B. en ik werk 4 dagen per week in de culturele sector.

Check Also

Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen …

Share
Share