Snow White and the Huntsman

Sneeuwwitje zonder dwergen?
Het klassieke verhaal van Sneeuwwitje, maar dit keer niet als kinderfilm. Stop de kinderen in bed, regel een oppas en sleur jezelf van de bank, want deze film moet je gewoon in de bioscoop zien. Vanaf deze donderdag deze nieuwe actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman in de Nederlandse bioscoop. Deze adembenemende film is gemaakt door Joe Roth, producent van o.a. Alice in Wonderland en de regisseur Rupert Sanders.

Het verhaal
De Evil Queen (gespeeld door Oscar winnares Charlize Theron) is jaloers op Snow White (Kristen Stewart) vanwege haar schoonheid en huurt de jager (Chris Hemsworth, o.a. bekend van de film Thor) in om haar te vermoorden. De Evil Queen weet echter niet dat Snow White in de leer gaat bij de Huntsman om zichzelf te kunnen verdedigen. Sam Claflin (o.a. bekend van de Pirates of the Caribbean) speelt de prins die al jarenlang verliefd is op Snow White.

Laat je echter niet misleiden door het klassieke verhaal. Deze film is gebaseerd hierop, maar verschilt ook op vele punten. Dit is een bloedstollend kostuum actie-drama die gebruik maar van allerlei prachtige technieken waardoor het een adembenemende film is waarin je verdrinkt. Zet je echt schrap voor de film van deze zomer! Enne… tipje van de sluier: er zijn hier zelfs acht dwergen!

Kijk ook eens op www.snowwhiteandthehuntsman.nl.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share