Even voorstellen: Trotse Moeder Judith

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te hebben gehouden, is het tijd voor uitbreiding. Er zijn een paar enthousiaste Trotse Moeders die binnenkort gaan beginnen met het maken van besprekingen en verslagen en wellicht ook een aantal persoonlijke verhalen gaan delen. Eén daarvan is Judith. Zij stelt zichzelf voor:

Hier schrijft Judith Verbeet! Een ‘Trotse Moeder’ die heel vaak lol heeft met haar dochters van 10 en 11, de één een pre-puber, de ander een puber. Allebei net zo eigenwijs als hun moeder!

Ik hou van alles wat met creativiteit te maken heeft, zoals vrolijke jurkjes naaien in kekke printjes.
Graag ga ik naar buiten om te zwemmen, wandelen, geochachen. Heerlijk!

Daarnaast hou ik ook van dieper nadenken en discussieren; bijvoorbeeld over wetenschappelijke onderwerpen. Maar ook het doen van een escaperoom met moeilijke puzzels vind ik leuk.

Met de vrienden die ik van scouting ken, kan ik bovenstaande dingen goed combineren.

Mijn werk is ‘pubers plagen’ ; Met passie en slechte humor (ik vind het zelf uiteraard heel grappig) laat ik leerlingen uit het Praktijkonderwijs trots zijn op wat er echt toe doet: zij zelf!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Eline

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share