Seizoen 2 van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt kleurrijk! [video]

Wat is Unbreakable Kimmy Schmidt toch een heerlijke serie. Voor degenen die seizoen 1 nog niet gezien hebben: Kimmy Schmidt heeft met een aantal andere vrouwen lange tijd afgesloten van de wereld geleefd en komt ineen in het hedendaagse New York terecht. Met haar oprechte naïviteit en optimisme weet ze daar een leven op te bouwen en zich te omringen door een aantal kleurrijke personen. 

Gelukkig is er een tweede seizoen gemaakt, zodat we weer heerlijk verder kunnen genieten van Kimmy, gespeeld door Ellie Kemper. In onderstaande trailer van Unbreakable Kimmy Schmidt 2, krijg je een klein voorproefje. Beter nog is om je weekend leeg te maken, wat lekkers in te slaan en (samen met vriendinnen?)

Het tweede seizoen in z’n geheel op Netflix te bekijken! Vanaf 15 april 2016 komen namelijk alle afleveringen van het tweede seizoen beschikbaar. Veel vrolijkheid toegewenst!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …