Robo Fish LED: lichtgevende variant van de populaire Robo Fish

Zijn het vissen? Zijn het robots? Nee, het zijn Robo Fish! Zodra je ze in het water legt gaan ze door een ingebouwde sensor zwemmen. De hoogontwikkelde techniek zorgt dat ze zich heel realistisch in vijf verschillende richtingen kunnen bewegen. Screenshot 2014-04-13 at 08.44.54Robo Fish zijn waterdicht en worden aangedreven door de bijgeleverde batterijen. De LED versie geeft daarnaast ook nog licht!

Recensie

Mijn dochter (7) had ooit een keer een Robo Fish gekregen, maar die ging helaas heel snel kapot. Ze was dan ook verrukt toen er een nieuwe Robo Fish bezorgd werd (wij kregen de blauwe versie) en wilde meteen in bad om hem uit te proberen.

Robo Fish wordt met een batterij geleverd wat ik bijzonder prettig vind. Het is voor kinderen erg frustrerend om speelgoed te krijgen en dan te moeten wachten tot papa of mama naar de winkel zijn geweest om passende batterijen te kopen. Bij Robo Fish worden zelfs extra batterijen geleverd, dus kan er direct gespeeld worden.

Screenshot 2014-03-19 at 21.14.33Dochter in bad, ‘vis’ in bad en toe begon het plezier. Het visje begon te zwemmen (ziet er als een echt visje uit) en tot grote verrassing van mijn dochter ging er ook nog eens een lampje aan en uit. Deze versie van Robo Fish is namelijk voorzien van een LED lampje en dat geeft een grappig effect wanneer het in het water zwemt!

Dochterlief is in ieder geval erg enthousiast en haar beide broers ook, dus de Robo Fish gaat iedere keer mee wanneer een van de kinderen in bad zit. Screenshot 2014-03-19 at 21.14.19Soms ‘zwemt’ hij alleen maar rond, terwijl zij met iets anders spelen, maar vaak worden er avonturen verzonnen of wordt er geprobeerd de ‘vis’ ergens naar toe te laten zwemmen.

Wanneer je de Robo Fish uit het water haalt, stopt hij met bewegen en met licht geven. Ik heb van andere moeders gehoord dat de batterijen niet lang meegaan, maar wij hebben de Robo Fish LED al heel vaak in het water gehad en hij zwemt nog steeds op de eerste meegeleverde batterij, dus dat is een meevaller!

Robo Fish LED
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, Goliath, incl. batterijen
Bestel Robo Fish hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe maak je je badkamer kindvriendelijk?

Een badkamer inrichten als je kinderen hebt, werkt toch iets anders. Van een wastafel met …

Share
Share