Bijna-Moederdag voor aanstaande moeders

Moederdag. Dé dag in het jaar om je moeder met een mooie bos bloemen te laten weten dat je aan haar denkt. Om iedereen daar aan te herinneren, roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag. Twee weken lang zetten zij zwangere vrouwen in het zonnetje. Aankomende moeders dus die de Moederdag van dit jaar nog niet zullen meemaken…

Vanaf 1 mei kan iedereen zwangere echtgenotes, zussen, dochters en vriendinnen opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl.  Het enige wat er moet gebeuren, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. Maken ze haar blij? Superblij? Superduperdebotelblij? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, natuurlijk afhankelijk van of het een jongetje of een meisje wordt.

Bloemenautomaat
Ook trekt er een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gezien of zij in verwachting is. Als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen. Hoe leuk is dat!

Uiteindelijk wil het Bloemenbureau dat zoveel mogelijk mensen Bijna-Moederdag ervaren, aangezien de meeste mensen wel iemand kennen die in verwachting is. Ook deze vrouwen zijn moeders en wie is er nou specialer dan degene die je op de wereld heeft gezet? Dus verras de Bijna-Moeders in je omgeving met deze leuke boeketten. Bloemen geven is namelijk nog steeds de allermooiste manier om haar te laten zien dat je van haar houdt.

Meer weten over hoe je iemand op kan geven of weten waar de Bijna-Moederdag bloemenautomaat de komende periode staat? Ga naar Mooiwatbloemendoen.nl.

 

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Laat je moeder schitteren

Als moeder zijnde kan je al genieten wanneer je gewoon lekker naar je kinderen aan …

Share
Share