Wat dansen we heerlijk

In deze vijf nieuwe dierenverhalen dansen de dieren. De beer vraagt een taart ten dans, de neushoorn en het nijlpaard doen een dans die nergens op lijkt en zelfs de bomen zwieren in  het rond.

Alleen de egel vindt zichzelf erg onhandig en vraagt de eekhoorn per brief op afstand met hem te dansen. De eekhoorn schrijft terug dat hij dat graag wil doen.

Recensie
Speciaal voor Annemarie van Haeringen schreef Toon Telligen vijf verhalen waarin heerlijk gedanst wordt.

Ondanks het feit dat ze allemaal over dansen gaan, zijn het toch vijf totaal verschillende verhalen geworden. Ieder verhaal heeft zijn eigen kracht en iets wat het uniek maakt. Vijf bijzondere dansen van verschillende dieren. Het fantasierijke verhaal zal kinderen zeker aanspreken en dankzij de prachtige illustraties zie je de dieren voor je dansen.

Want gedanst wordt er zeker in dit boek!

Annemarie van Haeringen is er in geslaagd haar schitterende prenten een bepaald ritme mee te geven. Er lijkt beweging in de prenten te zitten, waardoor er absoluut geen verbeeldingskracht voor nodig is om de dieren voor je ogen te zien dansen!

Wat dansen we heerlijk is een boek om bij weg te dromen; voor jong en oud

Wat dansen we heerlijk – Toon Telligen
Prentenboek,Hardcover, 42 pagina’s, Querido
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Gekke poten
De duif die niet kon duiken
Leon gromt

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share