Maya de Bij – Een taart voor de koningin

mayaDag allemaal, ik ben Maya de Bij! Waar ik het meeste van hou? Van vrijheid! Daarom woon ik ook in de wei en niet in een bijenkorf. Ik beleef de leukste avonturen met mijn vrienden Shelby de slak, Max de worm en Willy natuurlijk! Willy is superlui en een echte lekkerbek…. Maar hij is mijn allerbeste vriend. Samen gaan we op avontuur! Ga je mee?

Op deze DVD staan de volgende afleveringen:
– De processierupsen
– Een taart voor de koningin
– Het vliegbewijs
– De stuifmeeldiefstal
– Max is verliefd

Recensie
Vroeger keek ik altijd naar Maya de Bij, maar ook nu nog vind ik het erg leuk om naar Maya de Bij te kijken. Maya de Bij is en blijft gewoon leuk. Mijn kinderen – en dan vooral mijn dochter – kijken graag naar Maya de Bij. Ze waren dan ook erg blij mee deze DVD. Op deze DVD beleven Maya de Bij en haar vriendjes weer allerlei avonturen;

– Willy eet de taart op, die eigenlijk voor de koningin was bedoeld. Voor zonsondergang moet de taart klaar zijn. Maar daarvoor moeten Maya en Willy eerst alle ingrediënten zoeken die voor de taart nodig zijn. Zal het ze lukken om op tijd alle ingrediënten te vinden?
– Willie wordt geraakt door een processierups, hierdoor krijgt hij erge jeuk. De processierupsen versperren de weg voor de vrienden van Maya, als ze op weg zijn naar een eikenboom. De rupsen willen niet van hun route afwijken. Hoe lukt het ze om de rupsen van richting te laten veranderen?
– Maya de Bij en Willy maken er met het vliegen een zootje van. Voor straf moeten ze allerlei verkeers-vliegborden ophangen. Vanaf nu zal iedereen zich aan deze vliegregels moeten houden. Maar zijn deze regels wel echt handig?
– 
Maya en Willy horen dat de wespen stuifmeel willen stelen. Ze moeten hier een stokje voor steken. Maar hoe?
– Max ontmoet de mooie Bella en is op slag verliefd. Is de liefde wederzijds?

Deze DVD is –net als alle afleveringen van Maya de Bij – ontzettend leuk voor jong en oud. Sinds eind 2012 is Maya de Bij in een nieuw jasje gestoken; met de nieuwste technieken krijgen de beelden een 3D-uiterlijk en zijn er nieuwe vrienden bij gekomen. Ook de kleuren zijn helderder. Dit alles zorgt ervoor dat de afleveringen nog mooier en leuker zijn om naar de te kijken. Maya de Bij blijft gewoon leuk om te kijken!

Bestel deze DVD hier >>>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share