Het mooie mamma manifest

Hoe ben je zwanger en wordt en je moeder, maar blijf je ook op een goede manier jezelf? Ofwel hoe wordt je een Jammie moeder? Dat is waar het boek Het mooie mamma manifest over gaat. Het is een handboek vol met tips over allerlei zaken rondom zwangerschap, bevalling, opvoeding en ouderschapsstijl. Het gaat hier niet om de bekende tips en voorschriften van wat je allemaal moet doen en laten, maar juist over hoe je dat moeten doen en laten zo leuk en gemakkelijk mogelijk maakt als mama. En over wat je allemaal nog meer kunt doen om de zwangerschap door te komen en het ouderschap aan te kunnen.

Recensie
Anna Johnson woont in New York en is journaliste voor Elle en Vanity Fair. Deze Amerikaanse achtergrond spreekt heel duidelijk uit het boek Het mooie mamma manifest. Je kunt de ‘Amerikaanse prestatiedrang’ proeven. Maar toch, het boek is zo positief en zo vrolijk geschreven dat je je vanzelf prettig voelt als moeder. Er staan super veel leuke tips in om dingen voor jezelf makkelijker te maken. Zoals waar je energie vandaan kunt halen, maar ook ‘de tien uiterst simpele geheimen van jammie mammies seksleven’ of hoe je als zwangere bruid het beste gekleed kan gaan. Leuk om te kopen, maar ook leuk om cadeau te geven aan een net zwangere vriendin.

Het mooie mamma manifest – Anna Johnson
Zwangerschapsboek, paperback, 350 pagina’s, uitgeverij Contact

Lees ook:
Hoe krijgt ze het voor elkaar
De baby in de spiegel
Een onmisbaar en hylarisch zwangerschapsboek

Share

About Irene

ahles@chello.nl'
Share
Share