Even voorstellen: Trotse Moeder Phyllis

Met de nieuwe site in aantocht is het ook tijd om het team te versterken. Als eerste wil ik Trotse Moeder Phyllis aan jullie voorstellen. Ik heb haar leren kennen toen ik voor het Rode Kruis een uitgebreide EHBO opleiding bij haar volgde en ben blij dat ze nu onderdeel van het team van TrotseMoeders.nl is.

Phyllis stelt zichzelf voor:
Mijn naam is Phyllis (44 jaar), getrouwd met Stephan en ik heb 2 kinderen: een zoon van 13 jaar en een dochter van 10 jaar. In het dagelijkse leven ben ik EHBO instructeur en geef ik EHBO- en reanimatielessen.

In mijn vrije tijd ben ik zoveel mogelijk bij mijn gezin en ondernemen we veel dingen. We gaan vaak naar het strand, bezoeken pretparken of pakken we een bioscoopje. Verder houden we van gamen en van tennis.

Mijn favoriete spreuk is: “elk nadeel heeft zijn voordeel.”

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Gratis Rode Kruis thuiscursus

Behalve Trotse Moeder en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl, ben ik ook vrijwilliger bij het …