De hoge stoel van BabyBjörn

Ken jij hem al? De hoge stoel van BabyBjorn. Kende je deze stijlvolle kinderstoel nog niet dan is het nu tijd om kennis te maken. Zeker nu deze kinderstoel onlangs de Red Dot Award heeft gewonnen.

De hoge stoel van het Zweedse merk is zo ontworpen dat valpartijen bijna onmogelijk zijn. Peuters hebben meestal de gewoonte om zich op alle mogelijke manieren uit de kinderstoel te wurmen meestal met een valpartij ter gevolg. Valpartijen van kinderstoelen horen immers tot de meest voorkomende verwondingen bij kleine kinderen.

Door het speciale ontwerp van Baby Björn is de stoel niet alleen super stijlvol maar ook nog eens heel erg veilig. De meesten kinderstoelen hebben om valpartijen tegen te gaan slechts een heupgordel dit is natuurlijk niet voldoende. Bij BabyBjörn hebben ze hier iets op bedacht. Door het verschuifbare tafeltje kan je jouw baby al vanaf zes maanden stil laten zitten. Ook is het door het speciale ontwerp onmogelijk voor je kind om recht op in zijn of haar stoeltje te gaan staan. Hierdoor is een kans op een valpartij minimaal.

Handig om te weten is dat de stoel makkelijk in elkaar te klappen is. Hierdoor is de stoel makkelijk mee te nemen of op te bergen.

De stoel is te gebruiken door kinderen tot en met 3  jaar en is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor €199,00 . Meer informatie over de kinderstoel is te vinden op de website van BabyBjörn.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De badkamer van BABY born®

Op de website van BABY born staat te lezen dat al meer dan 22 miljoen BABY …