Ghost Rockers De Beat [CD-recensie]

Ghost Rockers De Beat is de tweede full-cd van de Ghost Rockers.

ghost-rockers-cd-de-beat (cover studio 100) IMG_4931

Op de CD De Beat staan elf Nederlandstalige nummers afkomstig uit het tweede seizoen van Ghost Rockers uit de stal van Studio 100. Voor de echte fans van de tv-serie is deze cd natuurlijk onmisbaar in hun collectie Ghost Rockers.

IMG_4926
Ik was wel gecharmeerd van het tekstboekje bij de cd. Niet alleen de teksten zijn hierin opgenomen, maar ook foto’s van de castleden en kort verhaaltje die volgens mij steeds een klein beetje onthult van de verhaallijn van het tweede seizoen.

Dit is de tracklist van de cd, staat jullie favoriete nummer er tussen?

 1. IMG_4928De Beat
 2. Hey pas op
 3. Volg je gevoel
 4. Laat me vrij
 5. In de kelder van mijn hart
 6. De stilte van de storm
 7. De film van ons leven
 8. 18 voor altijd
 9. Diamant
 10. Telescoop
 11. Lente

Hier kan je naar de videoclip van The Beat kijken.

De cd is bij ons thuis nog niet echt een grote hit. Onlangs ontvingen wij zowel de dvd-box van het eerste seizoen van Ghost Rockers als De Beat, de tweede cd van de Ghost Rockers. Daar waar mijn jongste dochter van negen erg enthousiast was over de dvd-box met de tv-serie, heeft ze zo haar bedenkingen bij de cd. Die kan haar helaas niet heel erg boeien. En ook de oudste van dertien loopt niet echt warm, ze zei op een gegeven moment zelfs ‘vinden jullie dit echt leuke muziek?’ …

IMG_4927

Maar wat niet is, kan nog komen, dus wie weet schalt De beat binnenkort dagelijks uit onze boxen.

Ghost Rockers De Beat
CD, 11 tracks, Studio 100
Bestel deze CD hier >>>>

Hieronder de link naar het volledige eerste seizoen van Ghost Rockers op DVD:

Voor de recensie van deze DVD-box, klik hier >>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share