Nespresso verwent moeders

Moederdag is een dag om moeders op een stijlvolle manier in het zonnetje te zetten. Nespresso heeft speciaal voor alle moeders voor deze speciale dag een paar smaakvolle gifts geselecteerd. Erg leuk voor je eigen (schoon-)moeder of een goede hint voor je partner. Gewoon even dit artikel uitprinten en op een subtiele wijze laten slingeren.

De speciaal geselecteerde Nespresso Moederdag Collection is verkrijgbaar bij de Nespresso Boutiques en  Nespresso Boutiques- in- shop van €4,20 tot €70,00.  Natuurlijk kan er zelf gemixt en gematcht worden met de geselecteerde Nespresso items.

Alle ingrediënten om er een heerlijke Moederdag van te maken:

Noara Late Harvest Limited Editoin
De inspiratie voor deze ‘late oogst’  haalden de Nespresso koffie-experts uit de laat geoogste wijndruiven. Ze gebruikten de techniek van hoge rijping on een unieke Grand Cru met een evenwichtige smaak en fijne textuur te ontwikkelen. De Colombiaanse Castillo- bonen die voor deze Grand Cru gebruikt zijn zorgen voor zachte, gesuikerde accenten. Naora haalt een intensiteit van 5 op de Nespresso schaal en wordt als Espresso gedronken. De vrouwelijke gekleurde Naora is in een etui van 10 capsules verkrijgbaar.

Naora kop met schotel
Bij een bijzondere koffie hoort natuurlijk een bijzonder kopje. De Noaro Limited Edition kop en schotel zijn ontworpen door Christian Ghion, een internationaal vermaarde interieurontwerper en kunstenaar.

Heerlijke zoetigheden
Speciaal voor de Moederdag gift selection selecteerde Nespresso de traditionele Cantuccini koekjes. Deze krokante koekjes met amandelen zijn bereid volgens typische Italiaans recept. Heerlijk om te dippen in de Noara Late Harvest Limited Edition Espresso, maar ook zonder koffie zijn ze heerlijk.

Ook het Palets Amande past met haar subtiele smaken uitstekend bij het unieke aromaprofiel van Naora. Dit trio van zoete lekkernijen in de smaken naturel, karamel, en koffie is bereid met amandelspijs en gekonfijte vruchten.

Meer informatie kun je vinden op Nespresso.nl

 

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Laat je moeder schitteren

Als moeder zijnde kan je al genieten wanneer je gewoon lekker naar je kinderen aan …

Share
Share