Oktobermaand Kindermaand

In oktober is het voor de 10e keer Kindermaand in Drenthe. Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote heeft zich hierbij aangesloten. Het dierenpark oraniseert in deze maand speciale activiteiten en op de actiedagen mogen kinderen gratis naar binnen.

Tijdens oktober Kindermaand hebben kinderen t/m 12 jaar in Drenthe, Friesland (gemeente Dongeradeel), Groningen en Noord-Holland (Gooi en Vechtstreek) gratis toegang tot musea, molens, dansscholen, circussen, theaters en kunstencentra.

Programma Dierenpark Taman Indonesia
– Leer alles over de tropische dieren. Je gaat met een dierenverzorger mee om de dieren te observeren en je maakt tropische dierenopdrachten. Je mag zelfs meehelpen om de dieren te voeren. Na afloop ontvang je een echte dierenkenner-diploma!
– Maak je eigen sieraad of hoofdtooi met echte vogelveren uit het park! Sieradenmaakster Jorine Brouwer helpt jouw om heel wat moois te maken. Bij dit onderdeel dien je 2 euro materiaalkosten te betalen.
– Durf jij op 27 en 28 oktober het Tovenaarsexamen te doen? Laat zien dat jij de gevaren van halloween durft te trotseren. En wordt een echte Tovenaar als je laat zien dat je slim bent, goed kunt ruiken, proeven en goed kunt voelen. Je moet hiervoor echter wel langs diverse engerds in het park!

Wie doen er allemaal mee?
Natuurlijk is Dierenpark Taman Indonesia niet de enige die mee doet met Oktobermaand Kindermaand. Door alle deelnemende provincies worden tal van leuke activiteiten aangeboden. Zo kunnen kinderen een echte schaapsherder worden in Aa en Hunze. Of kunnen de geheimen van het Amsterdamse Bos ontdekt worden. Kinderen kunnen in Assen zelfs leren om magisch te schrijven. Dit en nog veel meer activiteiten worden in oktober georganiseerd. Voor meer info en het volledige programma, klik hier .

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.
Share
Share