Roze

Fee houdt van roze. Ze draagt roze kleren, drinkt uit roze bekers en eet met roze bestek van roze borden. Ze zou het liefste willen dat de hele wereld roze was. Alles in verschillende kleuren roze: babyroze, hardroze, hartjesroze, stoer roze… Haar broer Robin vindt dat maar gek. Een roze regenboog is geen echte regenboog en van roze stoplichten komen alleen maar ongelukken. Toch laat hij haar grootste wens in vervulling gaan!

Recensie
Roze
is een schitterend prentenboek voor alle meisjes die van roze houden. Niet alleen de voorkant van het boek is roze, maar ook alle illustraties zijn roze. En als je als ouder zijnde denkt dat dit niet leuk kan zijn, dan heb je het mis. Het boek ziet er super leuk uit met al die verschillende kleuren roze.

Toen mijn dochter dit roze boek zag, was ze superblij; “Een roze boek!!!” En dat was toen ze alleen nog maar de kaft had gezien. Ze was helemaal verbaasd toen ze het boek opende en zag dat echt alles roze was in het boek. Ik moest het boek dan ook direct gaan lezen. Ze heeft veel boeken die ze echt mooi vind, maar dit boek is nou toch echt wel haar lievelingsboek! Roze is dan ook een heel herkenbaar verhaal voor alle meisjes die van roze houden. Het is een heerlijk fantasieverhaal over een wereld waarin alles roze is.

Roze – Fiona Rempt & Iseard van der Meulen
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, Pimento
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share