DVD-release ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ was een sprookjesfeest

Namens TrotseMoeders.nl ging ik met mijn drie kinderen op reis naar een sprookjesachtige locatie aan de Belgische grens: Jaiselings Royal Palace. Ik ben een paar kilometer van deze locatie vandaan geboren en opgegroeid en toen was dit “paleis” nog een seminarie. Leuk om hier terug te komen en een schitterende plek om de release van de nieuwste DVD uit de stal van Studio 100 te promoten.

De kinderen mochten verkleed komen, dus mijn dochter greep de gelegenheid aan om als prinses te gaan. Mijn jongste zoon wilde niet verkleed, en mijn oudste ging als uitvinder, waarvoor hij zich dus ook niet verkleedde… Zelf ging ik als Trotse Moeder. Bij binnenkomst mochten we naar een zaal die helemaal in Oosterse sferen was ingericht. Op de grond lagen allerlei grote kussens in prachtige kleuren waar de kinderen op konden zitten (of springen). Sowieso was het een zeer kindvriendelijke persbijeenkomst: muziek van diverse Studio100 producties, tafels vol met snoepgoed, volop fristi en chocomel.

En toen kwam “Tony” aankondigen dat Mieke en Toby er aan kwamen. Kinderen helemaal in opperste verwachting en jawel: daar kwamen de beide politiemensen aan. Helaas bleek bij de onthulling van de DVD dat deze gestolen was, dus terwijl Tony en Toby op zoek gingen, kon Mieke een paar liedjes zingen. En Mieke zou haar image als Mega Mindy natuurlijk niet waar kunnen maken, als ze dit grote mysterie van de verdwenen DVD niet had kunnen oplossen: de boef bleek niemand minder dan Tony, die zijn oprechte excuses aanbood en beloofde het noooooooooit meer te doen. Prachtig!

Nog een paar liedjes en toen mochten de kinderen met hun idolen op de foto. Als klap op de vuurpijl beloofde Tony aan alle kinderen een cadeau om het goed te maken: “jullie krijgen van mij allemaal een zetel”. Persoonlijk vond ik dit het grappigste moment dan de dag, omdat de aanwezige Hollandse kindjes meteen begonnen te roezemoezen: “een zetel? bedoelt hij een CD? mama, wat is een zetel?”. Toen ieder kind bij het weggaan, naast de goodiebag een opblaasbare Mega Mindy stoel meekreeg, waren ze helemaal blij en hadden ze er een prachtig Vlaams woord bijgeleerd.

In de goodiebag zat ook de nieuwste DVD van Mega Mindy: Mega Mindy en het Zwarte Kristal. Wederom een prachtige film vanuit het vertrouwde concept. Fijn dat hij nu op DVD te koop is, want hij is leuk genoeg om meerdere malen (samen) te bekijken.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een nieuwe Toby voor de nieuwe Mega Mindy

De rol van Mieke Fonkel / Mega Mindy is 15 jaar lang vertolkt door de …

Share
Share