Het grote slaapfeest

Konijn geeft een slaapfeest. Maar dan komen er onverwachts veel meer bezoekers op het slaapfeest dan gepland. Hoe gaat Konijn dit nu oplossen?

Recensie
Dorus de beer is onderweg naar Konijn. Konijn geeft namelijk een slaapfeest. Onderweg ernaar toe beleeft Dorus rare avonturen. En als Dorus eenmaal bij Konijn is, blijkt dat Konijn te weinig slaapruimte heeft. Konijn probeert hier een creatieve oplossing voor te vinden. Maar als dat plan misluk, moet Konijn een ander plan bedenken…

Mijn dochter moest vooral erg lachen om de illustraties. Elke bladzijde werd dan ook uitvoerig bekeken. De ene tekening vond ze nog grappiger dan de andere tekening. Natuurlijk vond ze het verhaal ook leuk, maar toch… de illustraties spraken boekdelen. Het was duidelijk dat de illustraties in Het grote slaapfeest het belangrijkste was voor mijn dochter van 4 jaar. De illustraties zijn dan ook grappig, levendig en vol kleur. Eigenlijk vertellen de illustraties al het hele verhaal, en dat is dan ook de grote kracht van dit boek. Kinderen zullen het  al geweldig vinden om alleen maar naar de plaatjes te kijken. Het grote slaapfeest is dan ook een heel leuk prentenboek voor jonge kinderen.

Het grote slaapfeest – David Melling
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share