Kleuren met Muis!

Kleur je mee met Muis? Muis heeft altijd plezier. Ze houdt van schommelen en vliegeren. Als het regent zet ze haar parapluutje op. Ze geeft de bloemen water en rijdt in haar tractor. Pas op! Muis is een gevaarlijke piraat… Muis verveelt zich nooit!

Recensie
Kleuren met Muis! is een leuk doeboek waarbij 2 vellen stickers zitten. Zo hebben kinderen dubbel plezier van hun kleurboek. Elke kleurplaat is voorzien van een korte tekst. Deze tekst beschrijft wat Muis aan het doen is. Je kunt dit boek dus ook als voorleesboek gebruiken.

Mijn dochter van 3 jaar is gek op kleuren, dus ook Kleuren met Muis vind ze erg leuk. Dat er stickers bij zitten is extra leuk. Samen met haar broer van 5 jaar hebben ze alle stickers achterelkaar in het kleurboek geplakt. Grootste lol!

Andere doeboeken die van Muis zijn verschenen zijn; Het huis van Muis, Muis geeft een show, Muis bakt een cake, Muis ontdekt de natuur en Muis op de boerderij.  Allen zijn goed voor veel kleur- en speelplezier.

Kleuren met Muis! – Lucy Cousins
Doeboek, paperback,16 pagina’s, Leopold
Bestel die boek hier via Bol.com >>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share