Gouden DVD Award voor Mees Kees op Kamp

Zaterdag ontvingen de hoofdrolspelers van de tweede “Mees Kees” film, Sanne Wallis de Vries en Willem Voogd de Gouden DVD Award. Deze Award wordt uitgereikt wanneer 50.000 DVD’s verkocht zijn. Ook de acteurs die de rollen van Tobias en Sep voor hun rekening namen (Felix Osinga en Brent Thomassen) ontvingen de Gouden DVD Award uit handen van de kinderboekenschrijfster van de boeken van Mees Kees: Mirjam Oldenhave.

mees-kees-kamp-goud

In Mees Kees op Kamp gaat Mees Kees samen met zijn klas en mevrouw Dreus op werkweek. Tijdens deze werkweek gaat mevrouw Dreus door haar rug en moet Mees Kees alles alleen doen. Maar als alles fout gaat, begint Mees Kees aan zichzelf te twijfelen.

mees_kees_op_kamp_posterDe film zit vol komische momenten, maar er komen ook “zware” thema’s in voor zoals overlijden, rouw, depressie en ongeletterdheid. Sanne Wallis de Vries heeft een grotere rol dan in het eerste deel en speelt deze schitterend. Mees Kees op Kamp is een film die de meeste kinderen veel vaker dan één keer willen zien, dus dat de status van “goud” zo snel bereikt wordt, is logisch en terecht.

De film Mees Kees op Kamp is door meer dan een half miljoen bezoekers in de bioscoop gezien en nu ook te koop op DVD en BluRay. In oktober van dit jaar wordt een derde Mees Kees film verwacht: “Mees Kees op de Planken”.

Bestel de DVD van Mees Kees op Kamp hier >>>>
Bestel de BluRay van Mees Kees op Kamp hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Gouden of zilveren sieraden: voor welke kleur ga jij?

Sieraden zorgen altijd voor een mooie twist, hoe oud of jong je ook bent. Bij …