Switch & Go Dino’s Turbo Lancerosaurus (incl. T-Rex)

Screenshot 2014-05-28 at 13.07.57Switch & Go Dino’s zijn dino’s die in no time transformeren tot racemonsters die tegen een stootje kunnen. Stuk voor stuk voorzien van speciale capaciteiten en trucs, dus helemaal Turbo.

Een indrukwekkende gadget binnen de nieuwe turbofamilie is de Lancerosaurus, een lanceerbaan voor elke dino en auto uit de serie. Wij kregen de T-Rex Switch & Go aangeboden ter recensie.

Recensie

Uitpakken van de onderdelen was even lastig, zelfs met een schaar kregen we ze nauwelijks uit de verpakking, maar eenmaal los, is de Turbo Lancerosaurus meteen speelklaar. En mijn jongste zoon vond het geweldig!

Met de bijgeleverde lanceerbaan schiet de Turbo Dino met het grootste gemak tot zes(!) meter weg. Langer drukken is meters winnen. De T-Rex heeft vocabulaire van zo’n 25 geluiden en zinnen (volume regelbaar). De dinosaurus is (ook met kleuterhandjes) eenvoudig te veranderen in een stoere racewagen, waar weer hele andere geluiden uit komen. Screenshot 2014-05-28 at 13.08.29Ook deze auto is te lanceren vanuit de lanceerbaan.

Echt hard gaat de auto/dino niet, maar het effect is er niet minder om. De combinatie van raceauto en dino is erg aantrekkelijk voor mijn zoon, en het speelgoed is dusdanig degelijk dat er echt mee gespeeld kan worden, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er onderdelen afgaan of dat hij het ineens niet meer zou doen. En dat voor een zeer aangename prijs (klik hier >>>>)

Het ombouwen van dino naar auto en andersom en dan afschieten via de lanceerbaan blijkt leuk genoeg om een hele tijd te doen, waarschijnlijk ook doordat er steeds verschillende geluiden en zinnen (in het Nederlands) klinken. Ik denk dat deze speelset nog veel te voorschijn gehaald zal worden!

Switch & Go Dino’s Turbo Lancerosaurus (incl. T-Rex) 
V-tech, vanaf 3 jaar
Bestel deze speelset hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Het Dikke Dino-boek

Het Dikke Dino-boek…. geen boek over een Dikke Dino, maar een indrukwekkend dik boek over …

Share
Share