Altijd goed, voor juf of meester: Australian Dreamers

Oké, oké… wanneer de juf of meester van je kind allergisch is voor noten of chocolade of serieus aan het lijnen is, kun je beter een ander cadeau verzinnen, maar voor veel juffen en meesters zal een reep, doos of doosje (ze zijn er in diverse formaten) Australian Dreamers een heerlijk begin van de vakantie zijn. En voor jou een mooie manier om de leerkracht van je kind(eren) te bedanken voor hun inzet.

Een mooie tekening of een briefje van je kind erbij en een handgeschreven kaartje waarop je schrijft waarom je de leerkracht bedankt, maken het cadeautje helemaal af. Wat ook leuk is, is om ook een doos Australian Dreamers af te geven voor de koffiekamer op school. Voor de gymjuf/meester, de conciërge en alle andere mensen die hun best gedaan hebben om er een goed jaar van te maken voor je kind(eren).

En wat een nog beter idee is: koop ook voor jezelf een mooie doos bonbons. Je hebt er tenslotte voor gezorgd dat jouw kind iedere dag weer met schone kleren naar school kon, met een 10-uurtje in de tas etc etc… En daar mag je jezelf best voor verwennen!

Alle varianten van Australian Dreamers kun je hier bekijken / bestellen >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

3 cadeau tips voor trotse opa’s en oma’s

Het is over het algemeen leuk om iemand anders een cadeau te geven. Zo geeft …