Co-sleeper

Een prachtig staaltje design: dat is deze co-sleeper zeker. Maar het bedje heeft meer in zijn mars. Deze kleine kameleon is namelijk als vrijstaand wiegje, mozesmandje, co-sleeper en als reisbedje te gebruiken. De wanden kunnen open, half open of dicht. Het materiaal is degelijk, het bedje solide. In elkaar zetten in een peulenschil: geen schroevendraaier en zelfs geen imbussleutel nodig! Co-sleeping, het samen slapen met je baby, kan nu veilig en makkelijk. Wat houd je nog tegen?

Over co-sleeping
Meer en meer ouders slapen samen met hun baby in een bed. Daar zijn, normaal gesproken, wat risico’s aan verbonden en daarom wordt het afgeraden. Maar met een speciale co-sleeper als dit bedje vallen deze risico’s weg en houd je alleen de voordelen over:
* Betere nachtrust voor iedereen;
* Makkelijker en comfortabel voeden;
* Bevordert de hechting met je baby;
* Vertrouwd bedje, overal en altijd, bevordert goed slaapgedrag;
* Nachtelijke voedingen zijn minder storend: grote kans dat mama langer doorgaat met borstvoeding!
* Baby slaapt veilig en toch dicht bij je.

Prijs
De co-sleeper wordt geleverd als totaalpakket, dus inclusief draagtas, standaard, bedje en matrasje.  Meer informatie kun je vinden op www.bednest.nl of  www.ikbenmama.nl.

Share

About Tabitha

atkooijman@live.nl'
Ik ben gelukkig getrouwd en trotse tante van een nichtje en neefje. Ook ben ik huisvrouw en dol op onze huisdieren. Ik vind het leuk om met taal en teksten bezig te zijn over diverse onderwerpen. Verder lees ik graag en houd ik van tekenen, schilderen, sieraden maken, speksteen bewerken en in de tuin bezig zijn.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share