Noedel houdt van knuffels

Zachte dingen, pluizige dingen, glimmende dingen… Er zit zelfs een spiegeltje in! Er is een wereld te ontdekken in dit knuffelzachte voelboekje over Noedel. Ideaal om samen te lezen en dingen te benoemen.

Recensie
In een van de zeldzame momenten dat Saar (mijn dochter van 15 maanden oud) bij mij op schoot kruipt om een boekje te lezen, pak ik het boekje van Noedel erbij. Het blijkt een groot succes! Saar begint enthousiast te voelen aan de verschillende stofjes en materialen. Ze kijkt gebiologeerd naar de vele kleurrijke en herkenbare figuren. En samen gaan we op zoek naar de eend, de bal, de auto en naar Noedel zelf, die zich heeft verstopt onder een zacht blauw dekentje. Al snel is het boekje uit en moeten we het nog een keer lezen, en nog een keer en nog een keer en …
Het boekje is inmiddels vast onderdeel geworden van haar boxuitrusting en wordt bij ieder box bezoek nauwkeurig betast , bevoelt en gelezen!

Noedel houdt van knuffels – Marion Billet
Voelboek, Hardcover, 12 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een (modderig) Peppa-feest [verslag]

Sinds ik haar verteld had wat er op 23 juni op de agenda stond, vroeg …

Share
Share