kinderen slapen makkelijker met dit boek

Naar bed met “Welterusten Sterren”

Welterusten Sterren vertelt over beertje Bruno die moeite heeft met slapengaan. Met alles wat hij verder doet is hij altijd de eerste, maar niet met inslapen. Dit kan hij niet zonder het Welterustenspel wat hij samen met zijn papa en mama wil doen. Het Welterustenspel moet op rijm gebeuren; zonder dat gaat Bruno niet slapen.

Recensie
Het spel in het boek Welterusten Sterren is leuk gevonden; een bijzonder alternatief voor het verhaaltje voor het slapen gaan. Veel dieren en dingen uit de slaapkamer worden benoemd. Het zoeken naar rijmwoorden maakt het wel af en toe wat lastig te volgen voor de kleine kinderen waarvoor dit kinderboek bestemd lijkt te zijn. De illustraties zijn mooi groot en goed te gebruiken om de genoemde woorden en onderdelen aan te wijzen.

Welterusten Sterren – Anu Stohner
Prentenboek, hardcover, 28 pagina’s, Lemniscaat

 

Lees ook:
Slapen is goed voor sociale ontwikkeling
Recensie: Welterusten kleine dromer
Bout en Moertje

Share

About Irene

ahles@chello.nl'

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share