Mini Chou Chou Clock House – poppenhuis

Screenshot 2015-04-12 at 15.04.59Elke nacht als de klok tien uur slaat, nemen de mini CHOU CHOU kleine meisjes mee op een spannende droomreis naar hun magische wondere wereld. De vrolijke mini CHOU CHOU’s wonen samen met hun vriendjes in het magische bos onder de oude eikenbomen. Samen ontdekken ze allerlei spannends en beleven ze heel veel avonturen.Met wat hulp van hun magische vriendjes dragen zij hun positieve eigenschappen over aan de meisjes. Kom mee naar ons magische wereld!

Recensie
Mijn dochter van 8 jaar vindt het heerlijk om met poppetjes te spelen. Hele verhalen worden er beleefd waarbij er “kruisbestuiving” plaatsvindt tussen diverse soorten poppetjes en knuffels. Dit pakket met het Mini Chou Chou Clock House werd lekker buiten uitgepakt, onder de karakteristieke gilletjes die kenmerkend zijn voor mijn dochter wanneer ze iets echt leuk vindt.

Screenshot 2015-04-12 at 20.30.14 Screenshot 2015-04-12 at 20.30.33

De doos ging open en het huis bleek grotendeels in elkaar te zitten. Wel zo prettig wanneer speelgoed geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, want dan kan er meteen gespeeld worden. Dat deed mijn dochter dan ook. Het poppenhuis, wat de vorm heet van een soort koekoeksklok, werd ingericht. Bovenin zit een vakje waar een (bijgeleverd) uiltje in pas en waarvan de deuren opengaan wanneer je op de schoorsteen drukt, volgens mijn dochter zegt die uil natuurlijk niet “koekoek” maar oehoe en is het daarom een oehoe-klok 😉

Screenshot 2015-04-12 at 20.32.04

Het huisje, wat aan de achterkant open kan, kan ingericht worden met de meegeleverde spulletjes en met het poppetje (Mini Chou Chou Elody) en haar uiltje kan meteen gespeeld worden.

Aan de voorkant zit de klok en met een zeer geheime code (niet verder vertellen hoor, de klok moet op 10 uur staan, sssst…) gaat de wijzerplaat open en kun je deze vastzetten met een ladder en er een balkon van maken.

Screenshot 2015-04-12 at 20.31.04

We hadden nog een extra speelsetje (poppetje Flory + uiltje) meegeleverd gekregen en doordat er nu 2 mini ChouChou poppetjes waren (en twee uiltjes) werd er de hele middag gespeeld. Eén poppetje woonde in het huisje, de ander kwam op visite, er was een uiltje zoek, er werd schooltje gespeeld, er was een mini Chou-Chou ziek, ongelofelijk die fantasie van mijn dochter. Dit speelgoed is dan ook midden in de roos, zowel bij mijn dochter als bij mij. Prima kwaliteit, leuke accessoires en veel mogelijkheden tot (fantasie)spel.

Mini Chou Chou Clock House
Bekijk op bol.comPoppenhuis met popje, 37 cm, 3-12 jaar, Zapf Creations
Bestel dit speelgoed hier >>>>

Er zijn ook setjes te koop met een poppetje + een uiltje. Wij kregen ter recensie Mini Chou Chou Flory. Bekijk op bol.comDe recensie kun je hier lezen >>>>
Mini Chou Chou Flory (of andere poppetjes uit de Mini Chou Chou familie van Zapf) kun je hier bestellen >>>>

Screenshot 2015-04-12 at 20.29.45

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Mini-mornings: Bing in de bioscoop

Met een peuter of kleuter in huis, ken je vast Bing. En doordat Bing vertrouwd …