Shakira zwanger van tweede kindje

Pues sí, la verdad es que sí, estoy embarazada”, zo vertelde Shakira aan Cosmopolitan. Vrij vertaald: “het is waar, ik ben zwanger“. De Colombiaanse zangeres en haar partner, voetballer Gerard Piqué, hebben al een zoontje Milan.

Milan wordt in januari twee jaar. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer zijn kleine broertje of zusje verwacht wordt.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première van de film Downton Abbey [verslag]

Een uitnodiging met “You are cordially invited“, een High Tea, filmposters met “We’ve been expecting …