Nieuw: Disney Poëzie

Sinds 10 december is er een nieuw programma op Disney Channel en Disney Junior te zien namelijk; Disney Poëzie. In het programma worden gedichten voorgelezen en komen er tegelijkertijd beelden voorbij van klassieke Disney- titels, zoals Winnie de Poeh.

De gedichten worden voorgelezen door verschillende BN-ers zoals Angela Schijf en Edsilia Rombley hierdoor word elke gedicht uniek. In Amerika werd het programma een groot succes met stemmen van onder andere Whoopi Goldberg en Katie Holmes.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Wie is dat meisje Lizzy / Webby in Ducktales?

Vanaf zaterdagochtend 10 maart 2018 zijn de nieuwe afleveringen van Disney Ducktales (Woo-hoo) te zien …