TrotseMoeders.nl wenst u een heel mooi 2022

Oudjaar: traditioneel samen met mijn dochter heel veel verschillende soorten oliebollen gebakken. Verse soep gemaakt en heel veel oliebollen gegeten 😉

Gezellig gepuzzeld, spelletjes gedaan, televisie gekeken.

2021
Samen met de kinderen afgeteld naar 2022 en daarmee 2021 achter ons gelaten. Een jaar met verlies, ziekte en onvolledig herstel van Corona. Een jaar met veel impact door Corona. Een jaar met een prachtige nieuwe baan in het onderwijs. Een jaar met veel mooie momenten met familie en vrienden, ook al zagen we elkaar minder.

2022
En 2022? Hopelijk brengt het ons een volledig herstel van Long-Covid, goede school- en leerervaringen, geen verliezen meer, opnieuw oppakken van werk en misschien studie, veel zon, veel tijd met mijn kinderen, gezelligheid, liefde, warmte etc…. En jullie wens ik allemaal alles wat jullie graag in 2022 zouden willen. En hoop ik vooral dat jullie kunnen genieten van alles wat er WEL is! Gelukkig nieuwjaar!

Liefs,
Karina

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Goede Voornemens 2024

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen dat ze een …

Share
Share