Dááág Speen!

Help! Hoe komt mijn peuter van zijn speen af? Baby’s zijn dol op speentjes… maar wanneer baby een stoere piraat of een echte prinses is geworden heeft hij/zij de speen natuurlijk niet meer nodig!

Tv-presentatrice Vivian Slingerland heeft twee dochters, die maar moeilijk van hun speentjes afkwamen. Ze schreef en illustreerde twee vrolijke boekjes voor jongens en meisjes, om ze van hun speen af te helpen.

Recensie
Van Dááág Speen zijn 2 boekjes verschenen; een rosé boekje voor echte prinsessen én een blauw boekje voor stoere piraten. De boekjes gaan over een Prinses en een Piraat die groot zijn geworden en dus geen speen meer nodig hebben. Dus stoppen ze hun speen in hun schoen, zodat Piet de speen mee naar Spanje kan nemen…voor Baby-Piet!

Dááág Speen is een ontzettend leuk boek voor kleine kinderen die van de speen af moeten. In het boek staan stippellijntjes ipv een naam, zodat je de naam zelf kunt invullen. Op deze manier wordt het boek nog persoonlijker en zullen de kinderen zich helemaal in het verhaal kunnen herkennen. Dááág Speen kan een perfect hulpmiddel zijn om je kind van de speen af te krijgen, maar niet ieder kind wil zijn speen aan Baby-Piet geven…dus dan zul je het echt met je doorzettingsvermogen moeten doen.

Echter is Dááág Speen niet alleen leuk voor kinderen die van de speen af moeten. Mijn dochter van 3 jaar( die zelf al 2 jaar lang van de speen af is) was gelijk verkocht aan het rose boekje van Dááág Speen. Vooral de rose speen die in het boekje geplakt zit, vindt ze helemaal geweldig. Evenals Baby-Piet, daar is ze ook helemaal gek op. Dááág Speen is een heel leuk boek voor alle kleintjes.

Dááág Speen – Vivian Slingerland
Prentenboek, hardcover, 16 pagina’s, Moon
Bestel het boek Dááág Speen voor jongens via Bol.com>>>
Bestel het boek Dááág Speen voor meisjes via Bol.com>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share