Bellen blazen zonder vlekken

Regelmatig zie ik de volgende vraag voorbij komen van Trotse Moeders: “mijn kinderen hebben bellen geblazen en nu zitten er lelijke kringen in hun shirts. Hoe krijg ik die er uit?” Zelf ken ik dat probleem niet. Zodra hier de bellenblaas gepakt wordt, is de hond mogelijk nog enthousiaster dan de kinderen! Hij zal dan ook iedere geblazen bel proberen te pakken. En wanneer de hond er niet bij kan, is de bel zéker niet dichtbij genoeg om een vlek te kunnen maken!

Maar toch… het is fijn wanneer je kinderen lekker buiten kunnen spelen met bellenblaas, zonder dat hij kleding onherstelbaar vlekkerig wordt. Daar heeft Gazillion Bubbles de oplossing voor: bellenblaas met een (uiteraard uiterst geheime) formule waardoor er geen vlekken komen. Prettig!

Maar goed, de echte doelgroep voor deze bellenblaas is niet de groep Trotse Moeders die al dan niet met de vlekken blijven zitten. Nee, deze bellenblaas is speciaal ontwikkelt voor speelpret bij kinderen. En daarom mochten mijn kinderen kijken of Gazillion Bubbles ook aan hun verwachtingen voldeed.

Samen met onze blije hond Snoopy, ging de tweeling de tuin in. Direct was al duidelijk dat de Gazillion bellenblaas van goede kwaliteit is: je kunt er eenvoudig mooie, grote bellen mee blazen. Geen gedoe, niet steeds knappen terwijl je aan het blazen bent. Ook niet te zwaar om te zweven. Mooie, glanzende bellen, die lekker lang in de lucht blijven. Prima dus!

Er zijn allerlei Gazillion producten te koop, klik hier om het Gazillion Bubbles assortiment te bekijken >>>>

Wij kregen de Gazillion Giant om uit te proberen en dat is een prima, lekker grote, fles. Zelfs na een half uur intensief bellen-blazen is hij nog niet leeg (en zijn de kinderen het nog steeds niet beu en de hond ook niet!) Aanrader dus! De foto’s zijn gemaakt met een klein flesje Gazillion, goed hanteerbaar voor kleinere handjes.

 

 

Enkele speeltips:

  • probeer een zo groot mogelijke bel te blazen
  • probeer zo veel mogelijk belletjes te blazen van 1x Gazillion Bubbles
  • probeer bellen in de lucht tegen elkaar aan te laten plakken
  • probeer een bel op je hand te vangen
  • probeer een bel zo lang mogelijk in de lucht te houden

Veel plezier!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Oog voor honden [recensie]

Problemen met je hond? Oog voor honden presenteert een nieuwe benadering voor het opvoeden van …

Share
Share